تانگ گفت: “هوش مصنوعی به گسترش خود ادامه خواهد داد، بنابراین ما باید از هم اکنون برای کاهش اثرات مخرب احتمالی برای افرادی که با این سیستم ها کار می کنند، اقدام کنیم.”
محققان 794 کارگر در ایالات متحده، تایوان، اندونزی و مالزی را مورد بررسی قرار دادند و از آنها خواستند تا تعاملات خود را با هوش مصنوعی ثبت کنند. پس از تقسیم آنها به دو گروه، به یکی از آنها گفته شد که به مدت سه روز از هوش مصنوعی خودداری کند، در حالی که به دیگری گفته شد تا حد امکان با این سیستم ها تعامل داشته باشد.
نویسندگان میگویند این مطالعه میتواند بر توسعه ساختهای هوش مصنوعی آینده تأثیر بگذارد، بهعنوان مثال، با دادن صدای انسانی به آنها برای اینکه سیستمها کمتر روباتیک شوند. شرکتها همچنین باید مدت زمانی را که کارمندان صرف استفاده از هوش مصنوعی میکنند محدود کنند و تمرکز بیشتری روی تعاملات انسانی بگذارند و رباتها برای کارهای یکنواختتر، تکراریتر و غیر خلاقانهتر در نظر گرفته شوند.
جالب اینجاست که کاربران هوش مصنوعی میگویند که با همکارانشان بسیار مفیدتر هستند و فعالانه به دنبال آنها میگردند تا ببینند آیا میتوانند در کارشان به آنها کمک کنند یا خیر. این احتمالاً به دلیل استفاده مداوم از هوش مصنوعی است که باعث ایجاد نیاز شدیدتر برای ارتباط اجتماعی با سایر انسانها میشود.
موج جدید توانایی هوش مصنوعی مولد برای خودکارسازی وظایف کاری و عمل به عنوان رباتهای گفتگوی متقاعدکننده به خوبی مستند شده است و باعث ترس از از دست دادن شغل انبوه بالقوه میشود. نگرانی دیگر ناشی از تعامل بیشتر کارگران با ماشین ها و کمتر با همنوعان خود است.
اخطارهای این مطالعه این است که این مطالعه با استفاده از گروه کوچکی از شرکت کنندگان انجام شده است و ممکن است عوامل دیگری بر میزان نوشیدن، خواب و تنهایی افراد تأثیر بگذارد. با این وجود، سخت است مخالف این عقیده بحث کنیم که تعامل بیشتر با ماشینها و کمتر با مردم باعث میشود ما به عنوان انسان احساس انزوا کنیم.
محققان انجمن روانشناسی آمریکا میخواستند تاثیر هوش مصنوعی بر افرادی که روزانه با آن کار میکنند را بررسی کنند.
پوک من تانگ، محقق ارشد، استادیار مدیریت در دانشگاه جورجیا، به دیلی بیست گفت: «انسان ها حیوانات اجتماعی هستند و جداسازی کار با سیستم های هوش مصنوعی ممکن است اثرات مخربی بر زندگی شخصی کارکنان داشته باشد.
«…فعالیتهای روتین قبلی مانند جستجوی نظر دوم در مورد راهحل پیشنهادی برای مشتری، اکنون میتواند بهطور آنی (و دقیقتر) توسط یک سیستم هوش مصنوعی ارائه شود. که باید احساس تنهایی را افزایش دهد.” در این مطالعه از طریق مجله روانشناسی کاربردی آمده است.
در اندونزی و مالزی، گروهی که از هوش مصنوعی استفاده می کردند، احساس تنهایی و بی خوابی را افزایش دادند. کاربران هوش مصنوعی در تایوان، که شامل 166 مهندس از یک شرکت زیست پزشکی بودند، شاهد افزایش مصرف الکل بعد از کار، همراه با همان تنهایی و بی خوابی در گروه های اندونزیایی/مالزیایی بودند. یافتهها در میان کارگران آمریکایی مشابه بود.
بعید است که یک هوش مصنوعی مولد داستان های مربوط به دشنام های آخر هفته مست را با شما عوض کند
به طور خلاصه: علاوه بر هشدارهایی در مورد بیکار کردن همه و نابودی بشریت، به نظر می رسد که هوش مصنوعی کسانی را که با آن کار می کنند در معرض خطر ابتلا به مسائل روحی و عاطفی و تنهایی قرار می دهد که می تواند منجر به نوشیدن بیش از حد الکل و بی خوابی شود.