جینا ریموندو، وزیر بازرگانی آمریکا هشدار داد که اگر آمریکا از صنعت تولید تراشه تایوان قطع شود، با یک “رکود عمیق و فوری” مواجه خواهد شد. حتی صحبت از تخریب تاسیسات TSMC در صورت حمله چین به میان آمده بود، چیزی که تایوان گفت غیرضروری است.
اما تنش های فزاینده بین چین و تایوان، شرکت های غربی را که برای تولید نیمه هادی های خود به TSMC متکی هستند، عصبی کرده است، به ویژه پس از اینکه یک اقتصاددان برجسته چینی از چین خواست در صورت تشدید تحریم های آمریکا علیه این کشور آسیایی، TSMC را تصرف کند، چیزی که دولت بایدن انجام داده است. در چند وقت اخیر تهاجمی تر عمل کرده است.

اینتل همچنین در حال ساخت دو تراشه پیشرفته در آریزونا است که قرار است در سال 2024 به طور کامل عملیاتی شوند، اما معروف است که اپل پردازنده های این شرکت را از مک هایش کنار گذاشته و به جای SoC های داخلی خود عمل می کند.
برای آیفون 15 سال آینده، اپل قرار است از فرآیند fab N3 (کلاس 3 نانومتری) TSMC استفاده کند که فقط در تاسیسات تایوان در دسترس است. کارخانه آریزونا در ابتدا تراشه هایی را با استفاده از گره های تولید 5 نانومتری با ظرفیت 20000 تراشه در ماه تولید می کند که اپل می تواند برای برخی از محصولات دیگر خود از آنها استفاده کند. با این حال، اخیراً شنیدیم که TSMC امیدوار است تولید 3 نانومتری را در مقطعی به ایالات متحده منتقل کند. تا آن زمان، اپل همچنان به امکانات این شرکت تایوان برای آخرین سخت افزار خود متکی خواهد بود.