انویدیا در بیانیهای به اشتراک گذاشت که «تلاشها برای ایجاد ظرفیت جدید در کشورهایی که در حال حاضر چنین محصولاتی تولید نمیکنند (مانند ایالات متحده و ویتنام) ناموفق بوده و به دلیل پیامدهای کووید-19 به شدت با مشکل مواجه شدهاند.
تحقیقات USTR مرحله دوم خود را که از همه طرفهای ذینفع بازخورد میخواهد، در 17 ژانویه به پایان میرساند. مرحله اول فقط طرفهایی را که ادعا میکردند از تعرفهها سود میبرند، بررسی میکرد و در اوایل سال به پایان رسید. USTR به زودی تجزیه و تحلیل داده ها و بررسی های خود را آغاز خواهد کرد و امیدواریم برنامه دقیق تری را قبل از انقضای تمدید جدید در 30 سپتامبر اعلام کند.
رئیس جمهور وقت دونالد ترامپ به USTR دستور داد تا در سال 2018 در بحبوحه جنگ تجاری با چین، تعرفه ها را ایجاد کند. پس از به قدرت رسیدن دولت بایدن، USTR تحقیقاتی را در مورد سودمندی تعرفه ها آغاز کرد و بر اساس یافته های اولیه خود، برای 352 دسته محصول از 549 مورد ممکن معافیت اعطا کرد. بررسی جامع چهار ساله ادامه دارد،” USTR در یک وبلاگ مختصر توضیح داد.
انویدیا و زوتاک از جمله شرکت هایی بودند که سال گذشته درخواست معافیت GPU ها را داشتند. آنها مدعی شدند که این تعرفه ها که در برخی موارد به 25 درصد می رسد، مشکلات ناشی از اختلالات زنجیره تامین، کمبود و تقاضای بی سابقه را تشدید می کند. سایر شرکتهای فناوری از جمله اپل و اینتل نیز با مشکلات خود در مورد تعرفهها به USTR نامه نوشتند.
اگرچه بخشهای سیلیکونی پردازندههای گرافیکی عمدتاً در تایوان و کره ساخته میشوند، اجزای باقیمانده مانند PCB و خنککننده تقریباً منحصراً در چین ساخته و مونتاژ میشوند. انویدیا و امثال آن استدلال می کنند که چون هیچ جایگزینی برای تولید آنها در چین وجود ندارد، تعرفه ها بار زیادی را بر مصرف کننده تحمیل می کند.
در متن: در مارس 2022، دفتر نماینده تجاری ایالات متحده (USTR) اعلام کرد که دسته بندی خاصی از محصولات چینی را از تعرفه های اعمال شده در دوره ترامپ مستثنی می کند. این معافیت ها قرار بود در 31 دسامبر منقضی شود اما برای 9 ماه دیگر تمدید شد.
زمانی که USTR سرانجام در ماه مارس کاهش یافت، بازار پردازندههای گرافیکی از قبل شروع به خنک شدن کرده بود و تنها چند روز طول کشید تا شرکتهای سازنده شروع به اعلام تخفیفهای قابل توجه و کاهش قیمت کنند.