AV-Comparatives اخیراً متدولوژی آزمایش خود را با تمرکز بر روی حفاظت به جای قابلیتهای تشخیص تنها تغییر داده است. به طور خلاصه، آزمایشها اکنون بررسی میکنند که آیا نرمافزار آنتیویروس میتواند مانع از ایجاد هرگونه تغییر واقعی در سیستم توسط یک برنامه مخرب شود، حتی پس از اینکه قبلاً به دستگاه مورد نظر در حالت غیرفعال رسیده است یا خیر.
مایکروسافت دیفندر حتی با قابلیتهای آنلاین خود در (19) موارد مثبت کاذب بسیاری را شناسایی کرد، بنابراین محافظت از آنتیویروس بومی ویندوز تنها توانست جایزه حفاظتی «پیشرفته» را کسب کند، حتی اگر بهترین (Advanced+) را در آزمایشهای قبلی دریافت کرد.
در حالی که مایکروسافت دیفندر با 10019 نمونه بدافزار مورد استفاده برای آزمایش روبرو بود، تقریباً همه آنها را به جز 1 مورد مسدود کرد – اما فقط زمانی که آنتی ویروس بتواند به سرورهای ابری ردموند دسترسی پیدا کند. Avast، AVG، G Data و McAfee امتیاز حفاظتی کامل و 100٪ را به دست آوردند، در حالی که Trend Micro با 259 عفونت موفق، آخرین مرگ را به دست آورد.
طبق گزارش AV-Comparatives، مایکروسافت دیفندر سومین امتیاز پایینترین امتیاز را برای قابلیتهای تشخیص آفلاین (69.8%) درست قبل از پاندا (52.8%) و Trend Micro (41.1%) کسب کرد.

AV-Comparatives تمام محصولات آنتی ویروس آزمایش شده را در چهار گروه مختلف جمع آوری کرد و به هر گروه جایزه متفاوتی را متناسب با تعداد موارد مثبت کاذب شناسایی شده توسط هر آنتی ویروس اختصاص داد.
برعکس، قابلیتهای شناسایی و محافظت Defender با برخی از بهترین نرمافزارهای آنتیویروس برای ویندوز (98.1٪، 99.99٪) هنگام استفاده از ویژگیهای آنلاین و مبتنی بر ابر مطابقت داشت.
در متن: Microsoft Defender اولین بار به عنوان یک برنامه ضد جاسوس افزار رایگان قابل دانلود در روزهای ویندوز XP بود. در نهایت، مایکروسافت به یک راه حل آنتی ویروس مناسب تبدیل شد (از چند نام و تکرار مختلف عبور کرده است) که نرم افزار را در سیستم عامل یکپارچه می کند. با این حال، پس از سالها، Defender هنوز برای شناسایی بدافزارها در زمان آفلاین بودن رایانه شخصی مشکل دارد.
لیست محصولات آزمایش شده در تست محافظت از بدافزار برای سپتامبر 2022 شامل نامهای شناخته شده در تجارت امنیتی مانند Avira، AVG، Avast (که اکنون همه بخشی از خانواده محصولات Norton LifeLock هستند)، Bitdefender، Kaspersky و بسیاری دیگر است. مایکروسافت دیفندر، سیستم امنیتی داخلی ویندوز نیز گنجانده شده بود، حتی اگر نتایج نهایی در مقایسه با برخی از بهترین آنتی ویروس های شخص ثالث در بازار چندان درخشان نبود.
AV-Comparatives، یک سازمان پیشرو در تست نرم افزارهای امنیتی، اخیرا آخرین تست محافظت از بدافزار خود را برای نرم افزار آنتی ویروس مصرف کننده منتشر کرده است. این آزمایش محصولات اصلی آنتی ویروس را با مجموعهای از نمونههای بدافزار مقایسه کرد، گزارشها و نتایج مربوط به قابلیتهای نرمافزار را برای شناسایی و محافظت از کاربران در برابر عفونت جمعآوری کرد.
