MJ Emanuel، تحلیلگر CISA، که در کنفرانس امنیت سایبری Cyberwarcon امسال درباره این حادثه صحبت کرد، دلایلی برای این باور دارد که گروه هکری که به نام APT28 نیز شناخته میشود، چندین ماه قبل از کشف در شبکههای قربانی نفوذ کرده و حضور داشته است.
پابلو اسکوبیر، یک خرس سیاه 79 کیلوگرمی (175 پوندی) وارد شوید که بار شکر بوگر را پیدا کرد و خورد. مشخص شد که او بیش از 34 کیلو (75 پوند) از داروی پودری خورده است که تقریباً نیمی از وزن کل بدنش است. در کمال تعجب، پابلو تسلیم دارو شد و در اثر مصرف بیش از حد درگذشت. او از آن زمان با جادوی تاکسیدرمی جاودانه شد و در حال حاضر در مرکز خرید کنتاکی در لکسینگتون، KY ساکن است. او همچنین الهام بخش شاهکار سینمایی آینده الیزابت بنکس با نام مناسب «خرس کوکائین» است.
خرس های کک شده مانند آنچه در مقایسه ما در بالا استفاده شد ممکن است یک تهدید روزانه نباشد، اما این بدان معنا نیست. نمی تواند گاز گرفتن
زیرساختهای ماهوارهای امروزی از ارتباطات، ترافیک اینترنتی و سیستمهای مبتنی بر GPS که میلیونها نفر در سراسر جهان به آنها اعتماد دارند، پشتیبانی میکند. این اتکای روزافزون آن را به یک هدف اصلی برای مجرمان سایبری تبدیل می کند که به دنبال ایجاد هرج و مرج اجتماعی، اقتصادی یا حتی فیزیکی هستند.
اعتبار تصویر: Crowdstrike، Wikiimages، kyforky.com
افزایش حملات سایبری مرتبط با ارتباطات ماهواره ای نیاز به اقدامات امنیتی پیشرفته و استاندارد شده در صنعت هوافضا را برجسته می کند. استانداردهای امنیتی برای ارائه دهندگان فناوری هوافضای فعلی و ورودی در حال حاضر توسط سازمان هایی مانند موسسه مهندسین برق و الکترونیک (IEEE) و سازمان بین المللی استاندارد (ISO) در حال توسعه هستند. شیوه های استاندارد در سراسر صنعت نقش مهمی در تقویت وضعیت امنیتی همه ارائه دهندگان فناوری هوافضا ایفا می کند و به ایمن سازی آنچه که به یکی دیگر از منابع مهم جهانی تبدیل شده است کمک می کند.
در سال 1985، اندرو تورنتون، افسر مواد مخدر که به قاچاقچی مواد مخدر تبدیل شد، 40 کانتینر کوکائین را بر فراز جنگلی در جورجیا رها کرد و سپس خود از هواپیما بیرون پرید. چتر تورنتون باز نشد و در نهایت در همان روز جان باخت. شما فکر می کنید داستان به همین جا ختم می شود، اما از اینجا شروع می شود.
چه اتفاقی افتاده؟ جنایتکاران امنیت سایبری تحت حمایت دولت و خرس های عاشق کوکائین چه وجه مشترکی دارند؟ این واقعیت غیرقابل بحث این است که همه ما ترجیح میدهیم بدون هشدار یا آمادگی از هیچ یک در طبیعت عبور نکنیم. خوشبختانه، ما فقط باید نگران یکی از این موارد به عنوان یک تهدید واقعی باشیم. متأسفانه، این تهدیدی است که در صورت عدم توجه می تواند زندگی روزمره را در سراسر جهان ویران کند. اگر هنوز مطمئن نیستید که کدام است، در اینجا یک نکته وجود دارد: این خرس در مورد مواد مخدر نیست. کمی دیگر به آن خواهیم رسید.
آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت (CISA) اخیراً یک گروه هکر Fancy Bear را کشف کرده است که مشکوک به ارتباط با دولت روسیه است و یک ارائه دهنده ارتباطات ماهواره ای ایالات متحده را تحت تعقیب قرار می دهد. این کشف در پی گزارش هایی مبنی بر رفتار مشکوک در شبکه های شناسایی شده صورت گرفت.
این حمله اولین حمله در نوع خود نیست. در اوایل سال جاری، آژانس امنیت ملی (NSA) و تحلیلگران آژانس امنیت ملی سیستم های اطلاعات (ANSSI) اختلالات اینترنت مبتنی بر ماهواره همزمان با حمله روسیه به اوکراین را بررسی کردند. سازمانهای امنیتی گمان میکنند که این اختلالات کار مجرمان سایبری مورد حمایت روسیه بوده است که قصد تضعیف ارتباطات اوکراین در طول تهاجم را داشتند.