تولید نیمه هادی چین در ماه اوت بیشترین کاهش را تجربه کرد

این دومین ماه متوالی است که تولید آی سی چین کاهش می یابد. در ماه جولای با 16.6 درصد کاهش به 27.2 میلیارد واحد رسید. در ماه مه و ژوئن یک بازگشت جزئی وجود داشت که نتیجه کاهش قرنطینه در شانگهای بود، جایی که بسیاری از کارخانه‌های مونتاژ در آن قرار دارند.

دولت بایدن هفته گذشته محدودیت‌های بیشتری را برای صادرات فناوری به چین اعمال کرد تا از توانایی این کشور برای «دستیابی به تراشه‌های محاسباتی پیشرفته، توسعه و نگهداری ابررایانه‌ها، و تولید نیمه‌رساناهای پیشرفته» که به گفته کاخ سفید برای تولید سیستم‌های نظامی استفاده می‌شوند، جلوگیری کند. از جمله سلاح های کشتار جمعی. روزنامه گلوبال تایمز چین هشدار داد که این اقدام عواقب بدی برای ایالات متحده خواهد داشت.

ساوت چاینا مورنینگ پست گزارش می دهد که تولید آی سی ها در ماه آگوست 24.7 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش یافته و به 24.7 میلیارد دستگاه رسیده است که بزرگترین کاهش ماهانه از زمان شروع رکوردها در سال 1997 است. حجم تولید کمترین میزان از اکتبر 2020 بوده است.

پست اشاره می‌کند که رکورد 3470 شرکت در چین، از جمله شرکت‌هایی که از کلمه چینی برای “تراشه” در نام‌ها، برندها یا فعالیت‌های ثبت‌شده خود استفاده می‌کنند، در هشت ماه اول سال از کار خارج شدند. با توجه به تأثیر جدیدترین محدودیت‌های ایالات متحده که هنوز احساس نشده است، احتمالاً بدبختی بیشتری برای صنعت فناوری این کشور وجود دارد.



منبع

مطالب مرتبط: نبرد نیمه هادی ایالات متحده و چین: پیامدهای مرتبه دوم و سوم

بخونید:  دیزنی تنها پس از 18 ماه، جاذبه 2400 دلاری خود به نام Star Wars: Galactic Starcruiser را تعطیل می کند.

به طور خلاصه: صنعت نیمه هادی چین همچنان از اثرات سیاست های سختگیرانه کووید، اقتصاد در حال مبارزه و تحریم های ایالات متحده رنج می برد. این کشور در ماه آگوست شاهد بزرگترین کاهش ماهانه خود در تولید مدارهای مجتمع بود که دومین ماه متوالی کاهش این بخش را رقم زد.

ایالات متحده قبلاً قوانین صادرات جدیدی را معرفی کرده بود که Nvidia و AMD را از فروش شتاب دهنده های پیشرفته به چین و روسیه منع می کرد. این دولت همچنین فهرست نهادهای خود را دارد که هوآوی مشهورترین نام آن است. غول فناوری چینی از زمان اضافه شدنش به شدت آسیب دیده است.

SCMP می‌نویسد که این کاهش را می‌توان به شیوع‌های جدید کروناویروس همراه با سیاست چین در برابر کووید صفر، و همچنین کاهش هزینه‌های مصرف‌کننده، کمبود برق ناشی از موج‌های گرمای محلی، و رکود اقتصادی جهانی نسبت داد. اما احتمالاً یک عامل مهم تحریم‌های آمریکا بوده است.