سرکوب اشتراک‌گذاری نتفلیکس با ابزار جدید انتقال پروفایل آغاز می‌شود


به طور خلاصه: نتفلیکس در حال ارائه یک ویژگی جدید است که به منظور تسهیل انتقال پروفایل های کاربران به حساب های مستقل طراحی شده است. انتقال نمایه برای کاربران ثانویه طراحی شده است – مانند دارنده حساب اصلی که هزینه خدمات را پرداخت می کند. هنگام استفاده از این ابزار، این کاربران می توانند نمایه خود را از جمله سابقه مشاهده، توصیه های شخصی، بازی های ذخیره شده و سایر تنظیمات سفارشی را به عضویت خود منتقل کنند.

نتفلیکس این ویژگی را در ظاهر ابزاری ارائه کرده است که در زمان وقوع زندگی مفید خواهد بود، مانند زمانی که افراد نقل مکان می کنند، خانواده ها رشد می کنند یا روابط پایان می یابد. در حالی که این موارد همه موارد استفاده معتبر هستند، نتفلیکس بدون شک بیشتر علاقه مند به استفاده از آن به عنوان یک چرخ دنده در ابتکار عمل خود برای سرکوب به اشتراک گذاری گسترده رمز عبور است. طبق نظرسنجی گروه تحقیقاتی لیختمن، یک سوم خانواده های آمریکایی که مشترک نتفلیکس هستند، در نوعی از اشتراک گذاری رمز عبور شرکت می کنند.

سال سختی برای بزرگترین ارائه‌دهنده پخش ویدئو در جهان بوده است، اما مدیران تصمیم دارند کشتی را اصلاح کنند و ارزش بیشتری را به سهامداران ارائه کنند. پس از از دست دادن مشترکین برای اولین بار در یک دهه، نتفلیکس تصمیم گرفت این مشکل را شناسایی کند و راه حل هایی ارائه دهد. آنها چندین گزینه را در کشورهایی مانند آرژانتین، گواتمالا، هندوراس و جمهوری دومینیکن آزمایش کرده‌اند و ظاهراً آنها را برای پذیرش گسترده‌تر آماده می‌کنند.

بزرگترین این ابتکارات ماه آینده در قالب یک ردیف تبلیغاتی ارائه می شود.

ردیف Basic with Ads به طور متوسط ​​شامل 4-5 دقیقه تبلیغات در ساعت است که شامل کلیپ های 15 و 30 ثانیه ای است که قبل و در حین نمایش ها و فیلم ها پخش می شود. کیفیت ویدیو روی 720p محدود خواهد شد و به دلیل محدودیت‌های مجوز، همه محتوا برای پخش جریانی در همه مناطق در دسترس نخواهد بود. علاوه بر این، کاربران توانایی دانلود محتوا برای مشاهده آفلاین را نخواهند داشت.

Basic with Ads از 3 نوامبر از 6.99 دلار شروع می شود و در ابتدا در استرالیا، برزیل، کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن، کره، مکزیک، اسپانیا، بریتانیا و ایالات متحده در دسترس خواهد بود.

انتقال نمایه از امروز برای همه اعضا ارائه می شود. برای شروع، به سادگی گزینه Transfer Profile را هنگامی که روی نماد نمایه خود در منوی کشویی در صفحه اصلی Netflix قرار دارید، انتخاب کنید.

اعتبار تصویر: ویکتور تئو



منبع