خبر بد برای مصرف کنندگان این است که سری گلکسی S23 با فضای ذخیره سازی قابل افزایش عرضه نمی شود. اگرچه برای سامسونگ، این بدان معناست که مردم بیشتر مدلهای گرانتر با ظرفیتهای بزرگتر را انتخاب میکنند.
سیستم عامل اندروید Samsung Galaxy S23 60 گیگابایت فضای ذخیره سازی مصرف می کند
سامسونگ هفته گذشته از سری گلکسی اس 23 رونمایی کرد. ظرفیت های ذخیره سازی از 128 گیگابایت تا 1 ترابایت متفاوت است، اما Ars Technica گزارش می دهد که 60 گیگابایت برای پارتیشن سیستم مستقیماً از جعبه استفاده می شود. این یک قطعه سنگین است، به خصوص برای کسانی که گوشی را با کمترین میزان فضای ذخیره سازی خریداری می کنند.
برای مقایسه، نسخه استوک اندروید 13 مورد استفاده در پیکسل 7 و 7 پرو تنها 15 گیگابایت فضای داخلی را اشغال می کند. اما گلکسی اس 23 که روی پوسته سفارشی One UI 5.1 سامسونگ در بالای اندروید 13 اجرا می شود، مملو از نرم افزارهای bloatware است. صاحبان گوشیهای این شرکت با نحوه کپی کردن بسیاری از برنامههای Google (مرورگر، فروشگاه برنامه، برنامه پیامرسان، صفحهکلید و غیره) و افزودن نسخههای خود به دستگاه و اشغال فضا آشنا هستند. چیزی که حتی آزاردهنده تر است این است که این برنامه ها معمولاً قابل حذف نیستند.
WTF؟! در حالی که تلفنها بهعنوان فضای ذخیرهسازی مشخصی تبلیغ میشوند، بسیاری از خریداران جدید وقتی متوجه میشوند که مقدار قابلتوجهی در حال حاضر اشغال شده است، شوکه میشوند. این به ویژه در مورد گلکسی اس 23 صدق می کند، که به لطف نسخه اندروید سامسونگ، با 60 گیگابایت فضای ذخیره سازی از قبل پر شده است. این چهار برابر چیزی است که نسخه استوک اندروید در گوشی های پیکسل 7 مصرف می کند و تقریباً دو برابر چیزی است که ویندوز 11 روی رایانه شخصی مصرف می کند.
هر چند A/B با A/B مجازی جایگزین شده است. و در اندروید 12، A/B مجازی پشتیبانی از عکس های فوری فشرده را اضافه کرد. VABc تقریباً به اندازه غیر A/B فضا کارآمد است. مطمئن نیستم که چرا S23 بهروزرسانیهای یکپارچه را ندارد. ممکن است چیز دیگری باشد. pic.twitter.com/gzBX2qkyjP
— میشال رحمان (@MishaalRahman) 3 فوریه 2023
این رقم 60 گیگابایتی بهویژه شگفتانگیز است زیرا سامسونگ تنها شرکت بزرگ تلفنهای اندرویدی است که از ویژگی A/B Seamless Updates استفاده نمیکند. این از دو نسخه از سیستم عامل استفاده می کند، یکی آفلاین در پس زمینه و دیگری آنلاین که در حال استفاده است. هنگامی که یک بهروزرسانی OTA خارج میشود، نسخه آفلاین را میتوان در حالی که سیستمعامل آنلاین فعال است، بهروزرسانی کرد. هنگامی که به روز رسانی کامل شد و تلفن راه اندازی مجدد شد، دستگاه به سیستم عامل به روز شده سوئیچ می کند. این به شدت زمان بهروزرسانی را کاهش میدهد، که میتواند تا 30 دقیقه در دستگاههایی با یک سیستم عامل واحد طول بکشد، اما مقداری فضای ذخیرهسازی را مصرف میکند.
علاوه بر این، سامسونگ به ایجاد کدهای با کیفیت پایین شهرت دارد و فضا را در دستگاههای خود به شرکتهایی میفروشد که میخواهند برنامههایشان از قبل نصب شده باشد. فیسبوک، نتفلیکس، لینکدین، مایکروسافت آفیس و سایرین اغلب از قبل روی گوشیهای سامسونگ نصب شدهاند، و اگر گوشی را از اپراتور خریداری کنید، معمولاً نرمافزار bloatware بیشتری وجود دارد. باز هم، بسیاری از این برنامه ها را نمی توان حذف نصب کرد.