این دستگاه از یک پردازش سیگنال دیجیتال LSI (DSP) بر اساس آخرین فرآیندهای نیمه هادی استفاده می کند و یک سوم کوچکتر و سبک تر از تجهیزات معمولی خنک کننده هوا است. مصرف برق نیز به 120 مگاوات در هر ظرفیت انتقال (Gbps) کاهش یافته است و انتشار CO2 در مقایسه با سیستم های انتقال معمولی 70 درصد کاهش یافته است.
برخلاف تجهیزات انتقال نوری معمولی که با هوا خنک می شوند، سیستم فوجیتسو به صورت مایع خنک می شود. این روندی است که به طور فزاینده ای رایج تر می شود زیرا شرکت ها برای مدیریت حجم عظیمی از داده هایی که جامعه به صورت روزانه تولید می کند تلاش می کنند.

چه اتفاقی افتاده؟ فوجیتسو یک فناوری انتقال نوری را توسعه داده است که قادر است تا 1.2 ترابیت بر ثانیه در هر موج نوری یا معادل 6 دیسک بلوری (25 گیگابایت) در ثانیه را ارائه دهد. فناوری جدید تقریباً در هر خیابان نسبت به راه حل های سنتی شبکه های نوری برتر است.
این شرکت گفت که هنگام کار با دستگاهی با استفاده از فناوری با ظرفیت انتقال 800 گیگابیت بر ثانیه، میتواند چهار برابر بیشتر از یک سیستم معمولی دست یابد.
اعتبار تصویر: برت سایلس، اومبرتو
فوجیتسو قصد دارد تجهیزات مبتنی بر فناوری را در نیمه اول سال مالی 2023 تجاری کند.
با گسترش 5G، AI، IoT و کلان دیتا، نیاز به فناوری انتقال داده سریعتر و سریعتر بیشتر می شود. 5G آنقدر که برخی پیش بینی می کردند سروصدا نکرده است، اما اینجاست و جانشین آن – 6G – در حال توسعه است.
فوجیتسو همچنین از یادگیری ماشینی برای تجزیه و تحلیل وضعیت اجزای جداگانه مانند فیبرهای نوری با درجه بالایی از دقت استفاده می کند. سپس می توان از آن داده ها برای تنظیم روش مدولاسیون DSP و عناصر پیکربندی هنگام ساخت شبکه برای به حداکثر رساندن عملکرد انتقال و در عین حال کاهش مصرف برق استفاده کرد.
سال گذشته، مایکروسافت اعلام کرد که در حال آزمایش یک سیستم خنک کننده غوطه وری دو فازی برای جلوگیری از داغ شدن بیش از حد سرورها است. ردموند گفت این راهاندازی که شامل سختافزار غوطهور در یک سیال نارسانا است که با دمای ۱۲۲ درجه فارنهایت در داخل یک مخزن نگهدارنده فولادی میجوشد، میتواند مصرف برق یک سرور را تا ۱۵ درصد کاهش دهد.