TL;DR: در طول مرحله راه اندازی تلسکوپ فضایی جیمز وب، ناسا آن را به سمت مشتری که در منظومه شمسی ساکن است، نشانه گرفت تا مطمئن شود که همه ابزارها طبق برنامه کار می کنند. آن نمونههای اولیه بسیار جالب بودند، اما تقریباً به اندازه این تصاویر کاملاً پردازش شده از اعضای جامعه علمی شهروندی چشمگیر نبودند.
اشمیت تحصیلات رسمی در زمینه نجوم ندارد، اما حدود یک دهه پیش پس از اینکه یک مسابقه عکس ESA شور و شوق او را برانگیخت، پردازش تصویر را آغاز کرد. او گفت که فلسفه راهنمای او در مورد پردازش تصویر این است که سعی کند نتیجه نهایی طبیعی به نظر برسد، حتی اگر چیزی نزدیک به چیزی نباشد که چشم ما می بیند.

تصویر ترکیبی مشتری که در بالا مشاهده می شود با استفاده از NIRCam Webb با سه فیلتر مختلف گرفته شده است: F360M (قرمز)، F212N (زرد-سبز)، و F150W2 (فیروزه ای). نور مادون قرمز برای چشم انسان نامرئی است، بنابراین نور از محدوده بر روی طیف مرئی نگاشت شده است.
جودی اشمیت، شهروند دانشمندی که این تصاویر را پردازش کرد، گفت که کار با این سیاره به دلیل سرعت چرخش آن نسبت به سایر اهداف دشوارتر است. به این ترتیب، او مجبور شد برخی از تصاویر را به صورت دیجیتالی تنظیم کند تا مشکلات هم ترازی را هنگام چیدن آنها برطرف کند.
نمای میدان گسترده مشتری مسلماً حتی مسحورکنندهتر است. در این عکس میتوان حلقههای مشتری را که یک میلیون بار کمنورتر از خود سیاره است و همچنین دو قمر آن به نامهای Amalthea و Adrastea را مشاهده کرد. اعتقاد بر این است که لکه های فازی در پس زمینه کهکشان های دوردست هستند.
کاوشگر فضایی جونو ناسا در سال 2011 زمین را در مسیر رسیدن به مشتری ترک کرد. این فضاپیما در 5 ژوئیه 2016 وارد مدار قطبی شد و از آن زمان تاکنون ده ها پرواز انجام داده است. سال گذشته، ناسا ماموریت علمی خود را تا سپتامبر 2025 تمدید کرد.