مایکروسافت قرارداد 10 ساله دیگری برای توزیع Call of Duty امضا می کند تا تنظیم کننده ها را در قرارداد Activision Blizzard تحت تاثیر قرار دهد.

Boosteroid در سال 2017 تاسیس شد و در خارج از اوکراین قرار دارد. پلتفرم بازی های ابری اخیراً بیش از چهار میلیون کاربر را در سراسر جهان پشت سر گذاشته و آن را به بزرگترین ارائه دهنده مستقل بازی های ابری در جهان تبدیل کرده است. Boosteroid از طریق مراکز داده در سراسر جهان از جمله شش مرکز واقع در ایالات ایالات متحده عمل می کند. سرویس آن از طریق پلتفرم های مختلفی از جمله ویندوز، لینوکس، macOS، اندروید و تلویزیون اندروید در دسترس است.

مایکروسافت همچنین به صراحت اعلام کرده است که علاقه ای به خرید اکتیویژن بلیزارد ندارد مگر اینکه Call of Duty بخشی از بسته نرم افزاری باشد. این موضع به طور موثر امکان واگذاری دارایی های Activision Blizzard مانند CoD را برای کاهش نگرانی های رقابتی از بین می برد.

برد اسمیت، رئیس مایکروسافت، گفت که قرارداد Boosteroid این را برای قانونگذاران روشن‌تر می‌کند که خرید Activision Blizzard باعث می‌شود که CoD در دستگاه‌های بسیار بیشتری نسبت به قبل در دسترس باشد.

به هر طریقی، این مصیبت می تواند به زودی حل شود. کمیسیون اروپا تا 25 آوریل فرصت دارد تا تصمیم خود را اعلام کند. رگولاتورها در بریتانیا مهلتی را تا 26 آوریل برای حکم خود تعیین کرده اند.

قرارداد با Boosteroid سومین قرارداد از نوع خود است که مایکروسافت اخیراً امضا کرده است. در ماه فوریه، ردموندی ها با انویدیا و نینتندو همکاری 10 ساله برقرار کردند تا بازی های Activision و Xbox (از جمله Call of Duty) را به GeForce Now و سخت افزارهای نینتندو مانند Switch بیاورند.

بخونید:  اف‌بی‌آی هشدار می‌دهد که بدجنس‌گرایان در حال ایجاد دیپ‌فیک‌های آشکار از تصاویر رسانه‌های اجتماعی مردم هستند

اعتبار تصویر: کلاه ایمنی از تاسوس منصور، CoD توسط کابیتا دارلامی



منبع

به طور خلاصه: مایکروسافت در تلاش برای متقاعد کردن رگولاتورها به دادن چراغ سبز برای خرید 69 میلیارد دلاری Activision Blizzard به امتیاز دادن ادامه می دهد. غول فناوری ردموند قرارداد 10 ساله دیگری امضا کرده است – این بار با Boosteroid – تا در صورت بسته شدن قرارداد Activision Blizzard، توزیع گسترده فرنچایز Call of Duty را نشان دهد.

رگولاتورها در چندین بازار عمده در حال حاضر در حال بررسی این خرید به دلیل نگرانی های رقابتی هستند. برخی، از جمله رقیب سونی، بر این عقیده هستند که مایکروسافت اگر بخواهد فرنچایزهایی مانند Call of Duty را به صورت انحصاری برای پلتفرم‌های خود بسازد، می‌تواند به یک مزیت ناعادلانه دست یابد. به عنوان مثال، اگر ورودی‌های CoD آینده فقط در ایکس‌باکس در دسترس بود، برخی از دارندگان سخت‌کوش پلی‌استیشن می‌توانند از آن استفاده کنند.