چیزی که باید منتظرش بود: امکان ارسال پیام به دوستان از داخل برنامه موبایل فیس بوک یکی از ویژگی های بهتر آن بود، اما این شرکت تقریباً نه سال پیش این عملکرد را حذف کرد و مسنجر را به یک برنامه جداگانه تبدیل کرد. برای کسانی که مشتاق روزهای یک برنامه واحد هستند که در آن میتوانید فیدها را مرور کنید و با دوستان خود چت کنید، Meta یک خبر خوب دارد: این دو سرویس دوباره با هم متحد میشوند.
متا این خبر را در پستی برای جشن گرفتن نقطه عطف رسیدن فیس بوک به رکورد ۲ میلیارد کاربر فعال روزانه جهانی اعلام کرد. به نظر میرسد این پست بیشتر بر روی اطمینان دادن به مردم متمرکز شده است که «برخلاف گزارشها، فیسبوک نه مرده است و نه میمیرد، بلکه در واقع زنده و در حال رشد است».
به نظر می رسد که متا معتقد است اخبار مربوط به بازگرداندن مسنجر به برنامه اصلی فیس بوک تنها ارزش یک جمله را در عمق پست دارد. بیان میکند که توانایی دسترسی به صندوق ورودی مسنجر از داخل فیسبوک در حال آزمایش است و به زودی این آزمایش گسترش خواهد یافت. ما هنوز نمی دانیم که آیا مسنجر نیز به نسخه مرورگر تلفن همراه فیس بوک بازگردانده می شود یا خیر.
تام آلیسون، رهبر فیسبوک نوشت: «در نهایت، ما میخواهیم اتصال و اشتراکگذاری برای مردم آسان و راحت باشد، چه در برنامه مسنجر یا مستقیماً در فیسبوک».
هنگامی که فیس بوک (همانطور که در آن زمان هنوز نامیده می شد) تصمیم گرفت مسنجر را از برنامه اصلی در سال 2014 جدا کند، مارک زاکربرگ مدیر عامل شرکت گفت: “هدف ما تمرکز تلاش های توسعه بر روی تبدیل مسنجر به بهترین تجربه پیام رسانی تلفن همراه و جلوگیری از سردرگمی داشتن است. تجربههای پیامرسانی تلفن همراه فیسبوک جداگانه.”
گزارشهایی مبنی بر بازگشت مسنجر به اپلیکیشن فیسبوک از سال 2019 زمانی که محقق برنامه جین مانچون وانگ آزمایش را مشاهده کرد، منتشر شد. چندین گزارش از آزمایش این ویژگی در زمانهای اخیر نیز منتشر شده است.
آلیسون مینویسد که بازگرداندن مسنجر به برنامه فیسبوک باعث میشود افراد بتوانند آنچه را که در فیسبوک کشف میکنند از طریق پیامرسانی، زمان، کجا و چگونه با نیازهایشان مطابقت دارد، بدون نیاز به جابجایی به برنامهای دیگر آسانتر به اشتراک بگذارند. در حال ایجاد این تغییر برای رقابت با TikTok است که دارای ویژگی پیام رسانی داخلی است.
به نظر می رسد بسیاری از پست متا به صورت تدافعی در برابر گزارش هایی مبنی بر اینکه فیس بوک تاج و تخت خود را به عنوان سایت شماره یک رسانه اجتماعی از دست داده و به پلتفرم «فرد مسن» شهرت دارد، استدلال می کند. این مطمئناً در مورد نوجوانان صادق است که یوتیوب، تیک تاک، اسنپچت و اینستاگرام را به شبکه اجتماعی ترجیح میدهند، اگرچه طبق گفته نیویورک تایمز، بسیاری از کاربران Gen Z اینستاگرام از نمایش پستهایشان در فیسبوک بیاطلاع هستند.