یک عنصر کلیدی این تکنیک این واقعیت است که انسان ها ساکن نیستند. حرکت سر – حتی اگر اندکی باشد – به طور طبیعی چشم اندازهای متفاوتی از یک صحنه ایجاد می کند و به بازسازی مجازی آن کمک می کند. کارهای قبلی در این زمینه شامل استفاده از دوربین متحرک برای ثبت تصاویر بود.
محققان توانستند صحنه های سه بعدی را با استفاده از داده های گرفته شده از چشم انسان با رنگ های مختلف و همچنین کره چشم مصنوعی بازسازی کنند. نمونه تفریحات به صورت آنلاین به اشتراک گذاشته شده است و خوب، آنها نسبتاً ترسناک هستند.
محققان دانشگاه مریلند سیستمی ساخته اند که اساساً چشم انسان را به آینه تبدیل می کند. این تیم با استفاده از یک دوربین برای گرفتن توالی تصاویر چشمی همراه با پیشرفتهای اخیر در بینایی و گرافیک سه بعدی، توانست صحنهای سهبعدی از آنچه یک فرد به آن نگاه میکند بازسازی کند.
قابل ذکر است، نتایج آنها در یک محیط آزمایشگاهی با شرایط نوری ایده آل و حرکت عمدی سر به دست آمد. نتایج حاصل از چشم مصنوعی بهتر بود. بازسازی یک صحنه با استفاده از عکسهای ارگانیک به احتمال زیاد چالشبرانگیزتر خواهد بود، اگرچه در شرایط مناسب، هنوز ممکن است.
محققان در حین آموزش شبکه عصبی خود برای مقابله با پیچیدگی بافت های عنبیه و غلبه بر انعکاس با وضوح پایین، از بهینه سازی وضعیت قرنیه و تجزیه بافت عنبیه استفاده کردند.
همانطور که محققان به درستی تاکید کردند، چشم انسان منبع اطلاعاتی است که در مورد دنیای اطراف ما مورد توجه قرار نمی گیرد. تصور اینکه چنین فناوری در پروندههای جنایی بدون شواهد متعارف بیشتر استفاده میشود طولانی نیست (و این اولین بار نیست که بازتابها در موقعیتهای قانونی استفاده میشود).
تصویر بزرگ: اینترنت مدتهاست که خطر بالقوه ناشی از انعکاس ناخواسته در عکسها را نشان داده است. در سال 2015، محققان MIT الگوریتمی را برای حذف بازتاب های حواس پرتی (و احتمالاً شرم آور) از تصاویر توسعه دادند. اکنون یک تهدید جدید در افق وجود دارد که بازتاب های اساسی را به سطح کاملاً جدیدی می برد.
اعتبار تصویر: جولیان د وت
مقاله این تیم، “دیدن جهان از طریق چشمان شما” به صورت آنلاین منتشر شده است اگر بخواهید بیشتر بدانید.