محققان در مطالعه خود شش بار به “حریم خصوصی” اشاره کردند، اما همه منابع، این فناوری را در جهت حمایت از حریم خصوصی ترسیم می کنند.
نتیجه یک تصویر زنده است که محدودیت های دوربین های نظارت استاندارد RGB را ندارد. به عنوان مثال، یک حسگر نصب شده در یک اتاق می تواند اجساد را در تاریکی یا پنهان در پشت اشیاء دیگر تشخیص دهد. البته، همانطور که در تصاویر مثال زیر نشان داده شده است، فناوری کامل نیست. اما دوباره، این الگوریتم وضعیتها را دقیقاً بر اساس سیگنالهای Wi-Fi پیشبینی میکند، بنابراین هنوز نسبتاً چشمگیر است.
این دیدگاه ساده لوحانه این واقعیت را پنهان می کند که بازیگران بد می توانند به راحتی از این فناوری برای جاسوسی از فعالیت های قربانیان خود استفاده کنند، حتی بدون اینکه وارد خانه شوند یا تجهیزاتی را در محل نصب کنند. با این حال، ابزارهای دیگری نیز برای مشاهده از میان دیوارها وجود دارد و این اولین بار نیست که محققان از Wi-Fi به عنوان روش نورپردازی استفاده می کنند.

تیمی از محققان در دانشگاه کارنگی ملون دریافتهاند که چگونه میتوان با استفاده از سیگنالهای روتر وایفای (دوباره) انسان را از طریق دیوارها «دید» کرد. این سیستم می تواند اشکال انسان را به صورت سه بعدی تشخیص دهد و حرکات را در زمان واقعی تفسیر کند.
یک سیب زمینی داغ: دیدگاه جورج اورول از برادر بزرگ کم و بیش یک واقعیت است. در حالی که بیشتر مناطق جهان کاملاً با الگوی دیستوپیایی که در رمان او در سال 1984 تنظیم شده است، مطابقت ندارند، شما به سختی میتوانید مکانی شهری روی زمین پیدا کنید که دوربینهایی برای تماشای تکتک حرکات شما نداشته باشد. چیزی که اورول در رمان مقدماتی خود تصور نمی کرد این بود که چشمان برادر بزرگ روزی دید اشعه ایکس خواهد داشت.
این تیم با فناوری توسعه یافته توسط محققان هوش مصنوعی در فیس بوک به نام DensePose شروع به کار کرد. DensePose الگوریتمی است که می تواند سطح بدن انسان را از روی یک عکس (یا ویدیو) دو بعدی ترسیم کند. با DensePose به عنوان خروجی، محققان Carnegie Mellon یک شبکه عصبی عمیق ایجاد کردند که فاز و دامنه سیگنالهای Wi-Fi ورودی و خروجی را به نقاط روی بدن انسان ترسیم میکند و ورودی لازم را برای DensePose فراهم میکند.
این مطالعه نتیجهگیری میکند که حسگرها «دوستانه حریم خصوصی» هستند زیرا نمیتوانند ویژگیهای قابل شناسایی شخصی را تشخیص دهند. مقاله منتشر شده از طریق مخزن arXiv دانشگاه کورنل، این فناوری را به عنوان جایگزینی ارزان برای نظارت در خانه و مراقبت از سالمندان پیش بینی می کند.
اعتبار تصویر: دوربین های هنینگ شلاتمن، ژست های متراکم از دانشگاه کارنگی ملون
در مقدمه این روزنامه آمده است: «علاوه بر این، آنها از حریم خصوصی افراد محافظت می کنند و تجهیزات مورد نیاز را می توان با قیمت مناسب خریداری کرد. در واقع، اکثر خانوادهها در کشورهای توسعهیافته در حال حاضر Wi-Fi در خانه دارند و این فناوری ممکن است برای نظارت بر سلامت افراد مسن یا فقط شناسایی رفتارهای مشکوک در خانه مقیاسپذیر باشد.