اعتبار تصویر: اکرولیلا
بر اساس نظرسنجی اخیر ZipRecruiter از بیش از 1500 فارغ التحصیل دانشگاهی که به دنبال شغل هستند، تقریباً نیمی – 44 درصد – گفتند که از انتخاب رشته دانشگاهی خود پشیمان هستند.
ZipRecruiter دریافت که در میان فارغ التحصیلان رشته ارتباطات، کسانی که از رشته خود راضی هستند 1.6 برابر بیشتر از کسانی که مدرک تحصیلی دیگری را انتخاب می کنند، درآمد دارند. به طور مشابه، فارغ التحصیلان راضی از مدارک مدیریت بازاریابی / تحقیق سه برابر بیشتر از کسانی که پشیمان هستند درآمد دارند.
روزنامه نگاری پشیمان ترین رشته دانشگاهی بود. جامعه شناسی و هنرهای آزاد / مطالعات عمومی در رتبه دوم و پس از آن مدارک تحصیلی در ارتباطات و آموزش قرار گرفتند. علوم سیاسی، زیست شناسی و زبان/ادبیات انگلیسی نیز در لیست 10 برتر قرار گرفتند.
البته، کالج برای همه نیست. بسیاری از افراد مستقیماً از دبیرستان وارد نیروی کار می شوند و بسیاری از آنها بسیار موفق می شوند. پیمودن این مسیر، احتمال گرفتار شدن با بدهی وام دانشجویی را از بین میبرد و باعث میشود تا همسالانی که هنوز در حال تحصیل هستند، پیش قدم شود.
تصویر بزرگ: انتخاب یک مسیر شغلی مسلماً بزرگترین تصمیمی است که یک جوان تا آن مرحله در زندگی خود با آن روبرو می شود و اکثر آنها آن را درست از دروازه خارج نمی کنند. در میان افرادی که کالج را انتخاب می کنند، طبق مرکز ملی آمار آموزش، تقریباً از هر پنج نفر، چهار نفر حداقل یک بار رشته خود را تغییر می دهند. حتی دانشآموزانی که به آن پایبند هستند و از خط پایان عبور میکنند، میتوانند در آینده از انتخاب خود پشیمان شوند.
همه از انتخاب اصلی خود متنفر نبودند. در میان افرادی که مورد بررسی قرار گرفتند، شادترین فارغ التحصیلان آنهایی بودند که دارای مدرک در رشته های علوم کامپیوتر و اطلاعات، جرم شناسی، مهندسی و پرستاری بودند. اکثر افرادی که دارای مدرک در مدیریت/مدیریت بازرگانی، امور مالی، روانشناسی و منابع انسانی بودند، گفتند که اگر مجبور به انجام مجدد آن شوند، همان رشته را انتخاب خواهند کرد.
نباید تعجب آور باشد که بین احساسات در مورد مدرک تحصیلی و آینده شغلی فعلی و همچنین دستمزد همبستگی وجود دارد. برای مثال، فارغ التحصیلان علوم کامپیوتر، در صنایع مختلف با میانگین حقوق سالانه 100000 دلار تقاضای زیادی دارند.