مشاهده دمای سی پی یو در ویندوز 10 (بخش اول)

یکی از قوی ترین پردازنده ها است که ۳۲ هسته و کش ۱۴۰ مگ دارد و از NVMe و ۴ اسلات رم DDR4 پشتیبانی میکند. این CPU ها در سرورها استفاده میشوند مثلا در سرور HPE DL385 G10 و HPE DL325 G10. این رده از CPU ها با داشتن سرعت و تعداد هسته بالا مخصوص سرور ها و ورک استیشن ها ارایه شدهاند و اصلا مناسب گیمرها نیست. پردازنده های زئون نسبت به بازدهی و کارایی که دارند، دمای کمتری داشته و به دلیل کاربرد در سرورها و دیتاسنترها، از پایداری بیشتری برخوردارند و در شرایط مساوی، درصد بسیار کمتری از هنگ و Crash سیستم، در سیستمهایی دیده میشود که از پردازنده های زئون بهره بردهاند و این به دلیل تکنولوژیهایی است که در این سری پردازنده ها استفاده شده است. کارایی آن در تمامی کارها بالا نیست و بیشتر در کارهای گرافیکی و اورکلاکینگ حرفی برای گفتن دارد. وقتی اپلیکیشن HWMonitor را روی سیستمعامل ویندوز 10 نصب کردید، آن را اجرا کنید.

گاهی اوقات افزایش دما در CPU کامپیوتر باعث افت کار آیی و عملکرد دستگاه مجله خبری mycpu میشود. در این صفحه دمای فعلی CPU و حداکثر و حداقل دمایی که CPU تعبیه شده در کامپیوتر شما میتواند داشته باشد مشخص شده است. اپلیکیشن HWMonitor یکی از نرمافزارهای کاربردی برای اندازهگیری و مشاهده دمای سی پی یو است. سی پی یو های Intel Core i3 – ۸۱۰۰ و Ryzen 3 2200 G از نمونه سی پی یو های این رده هستند. از این رو دانستن دمای سی پی یو از اهمیت زیادی برخوردار است. در ادامه جدول تشریح حروف در انواع سی پی یو های اینتل را میبینید. اینتل هنوز بهترین انتخاب است حتی برای طرفداران بازیهای کامپیوتری، اما سی پی یو های AMD نیز قابل اعتمادتر از گذشته شدهاند. قبل از معرفی روشهای اندازهگیری دمای CPU ابتدا باید بدانیم که چه دمایی برای عملکرد سی پی یو خطرناک است و باعث افت سرعت آن میشود. در حدود چند ماه بعد از معرفی Core Duo اینتل پردازنده Core 2 Duo را با نام Merom معرفی کرد.

بخونید:  خرید بک لینک و رپورتاژ قوی ارزان دائمی فروش بکلینک با کیفیت برای سایت معتبر حرفه ای موثر-بک لینک گلدلینک

Intel Core-i7: این سی پی یو برای بازیهای کامپیوتری حرفهای، اجرای فایلهای چند رسانهای، ویرایش ویدئو و تجربه مشاهده ویدئوهای سه بعدی مناسب است. در این مطلب و مطلب بعدی چند روش کاربردی برای مشاهده دمای سی پی یو را معرفی میکنیم. در بسیاری از وبسایتهایی که در خصوص CPUهای متفاوت مطالبی را عرضه میکنند حداکثر دمای سی پی یو مشخص شده است. پردازنده amd سریعتر و پیشرفتهتر است یا اینتل؟ AMD شرکت ATI را در سال ۲۰۰۶ خرید تا بتواند با استفاده از این شرکت، سهم خود را در بازار پردازندههای گرافیکی افزایش دهد و به عنوان بزرگترین تولیدکننده پردازندههای گرافیکی لقب گیرد. AMD A4: سی پی یو amd ارزان قیمتی است که برای کارهای عادی روزانه، وب گردی و شبکه اجتماعی، پلی کردن موزیک و مشاهده DVD در رزولوشن HD مناسب است. چه زمانی دمای سی پی یو در مرحله خطرناکی قرار دارد. در واقع هر سی پی یو بسته به قابلیتها و ویژگیهایی متفاوتی که دارد رنج دمایی متفاوتی را میتواند تحمل کند. به عنوان مثال، پردازنده مدل Intel Core i7-7500U سی پی یو دو هسته ای با معماری Kaby Lake با کلاک بین ۲.۷ تا ۳.۵ گیگاهرتز است که از Hyper Threading پشتیبانی میکند. این فایل ها که حاوی جدول سی پی یو های اینتل است اطلاعات دقیقی درباره انواع مدل های CPU اینتل شامل زمان عرضه، تعداد هسته و ترد، فرکانس، نوع و تعداد رم، نوع سوکت و تکنولوژی هایی که پشتیبانی میشود است.

البته این اپلیکیشن کاربردهای دیگری به غیر از اندازهگیری دمای CPU نیز دارد. هر کدام از پردازندههای بالا قدرت کافی برای امور مرتبط با برنامهنویسی را دارد اما انتخاب بین آنها به بودجه شما، تسکهای مد نظرتان و کانفیگ کلی سیستم شما بستگی دارد. در این قسمت نکاتی که لازم است تا هنگام انتخاب و خرید CPU به آنها دقت کنیم را مورد بررسی قرار می دهیم. برای بررسی و اندازهگیری دمای CPU روشهای مختلفی وجود دارد. در صفحه اصلی این اپلیکیشن اطلاعات دیگری نیز وجود دارد که دانستن آنها مفید است. برای دانلود این اپلیکیشن میتوانید به این آدرس مراجعه کنید. به عبارت دیگر اپلیکیشنها و نرمافزارهای مختلفی توسط شرکتهای تولید نرمافزار طراحی شده است که قابل استفاده روی سیستمعامل ویندوز 10 هستند و از آنها میتوانید برای اندازهگیری دمای CPU استفاده کنید. بنابراین اگر به هر دلیلی به نسلهای سخت افزاری قدیمیتر نگاه کنید، توصیه ما اینتل است. در این قسمت، کارشناس ما مریم فقیهی، مهمان مسعود سوری است تا به موضوع بررسی مولفه های مهم CPU بپردازند. با معرفی CPU و اشاره به سیستم های SoC شروع کرده و پس از بررسی تفاوت CPU و SoC، به بررسی مولفه های مهم در سی پی یو مانند سرعت کلاک، TDP و IPC و هسته و کش و Thread و Hyper Threading …

بخونید:  کدام سی پی یو قدرتمندتر است؟