پکا لوندمارک، مدیر اجرایی، به رویترز گفت: “ارتباط با تلفن های هوشمند وجود داشت و امروزه ما یک شرکت فناوری تجاری هستیم.”

لوندمارک به بلومبرگ گفت: «در ذهن اکثر مردم، ما هنوز یک برند موفق تلفن همراه هستیم، اما این چیزی نیست که نوکیا در مورد آن باشد. مدیرعامل نوکیا گفت که نوکیا میخواهد برند جدیدی را با تمرکز بر شبکهها و دیجیتالیسازی صنعتی راهاندازی کند که «کاملاً متفاوت از تلفنهای همراه قدیمی است».
نوکیا امیدوار است که بتواند سهم بازار خود را در زمینه خدمات رسانی به ارائه دهندگان خدمات بی سیم با تجهیزات شبکه افزایش دهد، چیزی که اکنون که هوآوی از فروش تجهیزات شبکه 5G خود به بسیاری از کشورها منع شده است، باید آسان تر شود. اما تمرکز اصلی نوکیا فروش تجهیزات به شرکت های خصوصی خواهد بود، منطقه ای که 8 درصد از درآمد آن در سال گذشته یا حدود 2 میلیارد یورو (تقریباً 2.11 میلیارد دلار) را تشکیل می داد. لوندمارک گفت که هدف نوکیا این است که این رقم را در اسرع وقت دو رقمی کند.
به دلیل یک توافق نامه طولانی مدت مجوز بین این شرکت ها، تلفن هایی با نام نوکیا که توسط HMD Global ساخته شده اند از سال 2017 وجود داشته اند و هنوز هم تا به امروز عرضه می شوند. گوشی Nokia G22 که به لطف راهنماها و ابزارهای تعمیر در کنار iFixit به راحتی قابل تعمیر است، دیروز معرفی شد. باتری را می توان در پنج دقیقه تعویض کرد و ظاهراً تعویض صفحه نمایش در حدود 20 دقیقه امکان پذیر است.
چه اتفاقی افتاده؟ غول مخابراتی نهایی نوکیا اعلام کرده است که این شرکت در حال تغییر نام تجاری و برای اولین بار پس از تقریباً شش دهه، تغییر لوگوی خود است. این اقدام بخشی از یک استراتژی برای جدا کردن نوکیا از گوشیهای هوشمند است که در حدود ده سال است که انجام نداده است.
در آستانه کنگره جهانی موبایل بارسلون، نوکیا لوگوی جدید شرکتی را معرفی کرد که از پنج شکل مختلف برای تشکیل نام شرکت تشکیل شده است. حروف معروف آبی رنگ قدیمی به نفع طیف وسیعی از رنگ ها که بسته به استفاده تغییر می کنند جایگزین شده است.
نوکیا از زمان نوکیا لومیا 1020 در سال 2013، یک سال قبل از اینکه مایکروسافت تجارت تلفن همراه خود را بخرد، گوشی های هوشمند تولید نکرده است – و ما می دانیم که چگونه این اتفاق افتاد. مایکروسافت در سال 2016 کسب و کار تلفن همراه با برند نوکیا را به HMD Global فروخت.