اگر شما این مقاله آموزنده را دوست داشتید و می خواهید اطلاعات بیشتری در مورد مجله خبری mycpu لطفا از سایت ما دیدن کنید.
به همین خاطر در ابتدا اشاره کردیم که ابتدا cpu متناسب با فرکانس مادربرد انتخاب کرده و سپس رم هم فرکانس با پردازنده انتخاب کنید تا سیستم بازدهی خوبی داشته باشد. اگر قصد ارتقا رم را داشته باشید می توانید گزینه view compatible memory را انتخاب کنید تا رم های سازگار با مادربرد به شما نمایش داده شود. اگر بخواهم یک cpu با فرکانس 1066 و یک ماژول رم با فرکانس 1333 را نیز انتخاب کنم چه می شود؟ و ram مجبور است با فرکانس cpu خودش را همگام سازی کند و این یعنی بازدهی خوبی سیستم نخواهد داشت و سرعت پایین می آید. برای مثال ممکن است شما تدوینگر یا برنامه نویس باشید. فرض کنید شما یک کامپیوتری در اختیار دارید که به مدت چندین سال پیاپی از آن استفاده کرده اید و درحال حاضر احساس میکنید که سیستم پیش روی شما نمیتواند نیازتان را برآورده کند. توان تغذیه مناسب برای کارکرد درست سیستم را به شما پیشنهاد می دهد.
و می بینید که توان پیشنهادی برای عملکرد درست سیستم خودم 424 وات می باشد که بنده پاور 330w گرین دارم.که باید 450 وات یا 500 وات را خریداری کنم.در صورتی که شما نیاز به پاور بالاتر دارید حتما نسبت به ارتقا آن اقدام نمایید که در غیر اینصورت باعث سوختن پاور و عدم رسیدن توان کافی به قطعات و درنهایت منجر به آسیب رسیدن مادربرد و قطعات آن خواهد شد. همانطور که می بینید در رزولوشن 2k نیز باز هم گلوگاه وجود دارد. همانطور که می دانید این دسته از نرم افزار ها بسیار پردازش سنگینی دارند و ممکن است موقع خروجی گرفتن از پروژه سیستم شما کم بیاورد. همانطور که در تصویر مشاهده می کند ، cpu ایجاد گلوگاه می کند و این کارت گرافیک قوی تر از cpu است. در زورلوشن 4k این cpu و کارت گرافیک کاملا سازگار هستند و گلوگاه ناچیزی وجود دارد. گلوگاه هیچ گاه صفر نمیشود. نکته خیلی مهم : آیا سخت افزار موردنظر باعث ایجاد گلوگاه می شود؟ نکته خیلی مهم : خیلی از کاربران تازه کار قطعه ای را انتخاب می کنند که بالاتر از فرکانس مادربرد است درصورتی که این کار اشتباه است و ممکن است سیستم تصویری نمایش ندهد.
در واقع زمانی گلوگاه اتفاق می افتد که بخشی از یک سیستم در برابر قسمت های دیگر ضعیف تر باشد (برای مثال کارت گرافیک ، cpu) و این ضعف باعث شود قسمت های دیگر سیستم به درستی کار نکند که به این اتفاق گلوگاه می گویند. اگر 2 کارت گرافیک دارید،حتما در قسمت gpu count مشخص کنید. اگر رزولوشنی که شما با آن کار می کنید بالاست (البته بستگی زیادی به مانیتور سیستم شما دارد) ، می توانید روی گزینه 2160 کلیک کنید. همینطور اگر قصد ارتقا کارت گرافیک را داشته باشید می توانید روی گزینه view compatible video card را انتخاب کنید تا کارت گرافیک های سازگار با مادربرد به شما نمایش داده شود. به عنوان مثال من مشخصات سیستم خود را وارد می کنم ، برای مثال کارت گرافیک فعلی من nvidia geforce gt 630 است و من قصد خرید کارت گرافیک gtx 1650 super را دارم. همینطور گزینه های دیگر را به دلخواد خود و البته با توجه به بودجه ی خود انتخاب کنید. با توجه به گرانی قطعات ، من core i5 3570 را انتخاب کردم. اما در آخر یک نکته باقی می ماند که آیا پس از ارتقا سخت افزار کامپیوتر ، پاور یا منبع تغذیه توانایی ولتاژدهی به قطعات جدید را دارد یا خیر؟
یا اینکه خودمان دست به کار شویم و سخت افزار قوی تر و مناسب خود را شناسایی و ارتقا دهیم. چگونه سیستم خود را ارتقا دهیم؟ خب در قدم اول جهت ارتقا سخت افزار کامپیوتر می بایست مدل دقیق مادربورد خود را چک کنیم. اما cpu سیستم من core i5 3570k نسل 3 می باشد و 16 گیگ رم روی سیستم خود دارم. پس در اینصورت باید مادربورد خود را عوض کنم. 2. مادربورد چه فرکانسی را پشتیبانی می کند؟ چه بسا یک سیستم متوسط حداقل هزینه ای بالغ بر 8 میلیون را کف دستتان بگذارد! پس یک cpu با فرکانس 1333 و همینطور یک ماژول رم 1333 را انتخاب میکنم تا با هم همخوانی داشته باشند و بازده قابل مجله خبری mycpu قبولی داشته باشد. تا از گلوگاه شدن سیستم در آن رزولوشن اطمینان حاصل کنید. پس شدیدا توصیه می کنیم تا پایان مقاله نحوه ارتقای منابع کامپیوتر با کالی بویز همراه باشید. و پس از پرکردن مشخصات مربوطه و زدن کلید “حساب کن” پیامی به شکل زیر به نمایش در می آید.