بر اساس بیانیه ای از مرکز ملی واکنش اضطراری ویروس رایانه ای چین (CNCERT/CC)، دفتر عملیات دسترسی اختصاصی NSA (TAO) در تلاش برای سرقت داده ها و اطلاعات شخصی، ایمیل های فیشینگ را برای معلمان و دانش آموزان دانشگاه پلی تکنیک نورث وسترن ارسال کرد.
چه اتفاقی افتاده؟ چین به طور مرتب متهم به استفاده از هکرهای تحت حمایت دولت برای نفوذ به سیستمها، سازمانهای دولتی و سازمانهای آمریکایی است، اما این کشور آسیایی مدعی است که ایالات متحده در مورد مشارکت در این نوع فعالیتها بیگناه نیست. آخرین ادعا این است که NSA یک دانشگاه با بودجه دولتی را که متخصص در مطالعات هوانوردی، هوافضا و ناوبری است هک کرده است.
به گزارش گلوبال تایمز، نشریه ای متعلق به حزب کمونیست چین، تیمی از CNCERT/CC و 360 Security Technology Inc. پس از گزارش حمله در ماه ژوئن، نمونه های تروجان را از سیستم های اطلاعاتی دانشگاه تجزیه و تحلیل کردند. آنها ردیابی هک ها را تا TAO دنبال کردند.
چین میگوید NSA در سالهای اخیر پشت سر بیش از 10000 حمله سایبری «وحشیانه» به اهدافی در داخل این کشور بوده است که در این فرآیند بیش از 140 گیگابایت داده با ارزش جمعآوری کرده است.
در ماه فوریه، کریستوفر رای، مدیر دفتر تحقیقات فدرال، گفت که چین بیش از مجموع همه کشورهای دیگر پشت حملات سایبری به ایالات متحده است. وی افزود که در آن زمان، FBI در حال بررسی 2000 مورد حمله چین بود. او هک مایکروسافت اکسچنج را که شبکه 10000 شرکت آمریکایی را تحت تأثیر قرار داد، به عنوان نمونه ای از آسیب هایی که هکرهای چینی می توانند به صنعت ایالات متحده وارد کنند، ذکر کرد.
مانند سایر کمپینهای فیشینگ، هدف فریب دادن اهداف برای کلیک کردن روی لینکهای مخرب بود که به TAO اجازه میداد جزئیات ورود به ایمیل را بدزدد. مضامین پیام ها شامل ارزیابی علمی، دفاع از پایان نامه و اطلاعات سفرهای خارجی بود.
ایالات متحده سابقه طولانی در پرتاب اتهامات هک به چین دارد. CISA، NSA و FBI در ماه ژوئن هشداری صادر کردند مبنی بر اینکه هکرهای مورد حمایت دولت چین از روترهای مصرفی وصلهنشده و دستگاههای ذخیرهسازی متصل به شبکه (NAS) برای دسترسی به زیرساختهای شرکتهای مخابراتی بزرگ استفاده میکنند و ترافیک خود را به سرورهای چینی ارسال میکنند.