چین دوباره از قانون چیپس شکایت می کند: مدعی استانداردهای دوگانه و ذهنیت جنگ سرد توسط ایالات متحده است

این اولین بار نیست که چین علیه قانون چیپس صحبت می کند. این کشور در ماه اوت از همان مقایسه جنگ سرد استفاده کرد، در حالی که بخش‌هایی از قانون را نیز تبعیض‌آمیز علیه ملت آسیا خواند – بخشی از قانون چیپس بیان می‌کند که هر یک از شرکت‌های فناوری که مایل به دسترسی به صندوق 53 میلیارد دلاری هستند، نخواهند بود. اجازه ساخت تراشه بر روی یک گره پردازشی 28 نانومتری یا کوچکتر در کشور را دارد.

چه اتفاقی افتاده؟ برای اولین بار نیست که چین با صدای بلند از قانون چیپس ایالات متحده شکایت کرده و آن را “استانداردهای دوگانه” از سوی ایالات متحده می نامد که نشان دهنده “ذهنیت جنگ سرد” است. یک نماینده چین از این اقدام و اقدامات اخیر ایالات متحده برای تشدید بیشتر محدودیت ها بر صادرات مرتبط با نیمه هادی ها به چین در کمیته یارانه ها و اقدامات مقابله ای این هفته سازمان تجارت جهانی ابراز تاسف کرد.

ساوت چاینا مورنینگ پست گزارش می دهد که یک نماینده چین در سازمان تجارت جهانی گفته است که چنین یارانه های صنعتی به ایالات متحده اجازه می دهد “در تخصیص منابع بازار دخالت کند” و “استانداردهای دوگانه” این کشور را نشان می دهد که اشاره ای به محدودیت های صادرات تراشه های ایالات متحده برای چین است.

من آماده ام تا این لایحه قوی و دو حزبی را امضا کنم و به قانون تبدیل کنم. pic.twitter.com/wNoSaWqcus

– رئیس جمهور بایدن (@POTUS) 26 جولای 2022

اوایل امروز، رهبران صنعت و کارگری به من ملحق شدند تا درباره اهمیت تصویب قانون تراشه‌ها برای آمریکا صحبت کنیم تا تلاش‌های ما برای ساخت نیمه‌هادی‌ها در آمریکا را افزایش دهیم.

بخونید:  Then and Now: How 30 Years of Progress Have Changed PCs

سنای آمریکا قانون چیپس را در جولای سال گذشته تصویب کرد. پرزیدنت بایدن این قانون را یک ماه بعد امضا کرد و به صنعت تولید نیمه هادی داخلی 53 میلیارد دلار در قالب یارانه کمک کرد که برای ساخت کارخانه های جدید صرف می شود.

این نماینده افزود که رفتار ایالات متحده “به شدت زنجیره تامین نیمه هادی های جهانی را مختل کرده است” و “ذهنیت جنگ سرد و رفتارهای سلطه جویانه” واشنگتن را نشان می دهد که نه تنها به چین بلکه به ایالات متحده و متحدانش آسیب می رساند.





منبع

پکن ماه گذشته از سازمان تجارت جهانی خواست تا توافقنامه ژاپن و هلند را بررسی کند و شکایت کرد که ممکن است “اصل باز بودن و شفافیت” را نقض کرده باشد. چین همچنین روند اختلافات WTO را علیه ایالات متحده به دلیل محدودیت های صادراتی این کشور آغاز کرده است.