کاوشگر جویس ESA در سفری 6.6 میلیارد مایلی به قمرهای مشتری پرتاب شد.

با وجود فعالیت و هیجان پرتاب، یکی از شرکت کنندگان توجه Juice را ربود. بینندگان از دیدن یک تنبل خزدار و ظاهراً غافل در طول پوشش زنده راه اندازی ESA خوشحال شدند. این حیوان آهسته به سرعت در فید توییتر ESA مورد علاقه قرار گرفت، جایی که آژانس تأیید کرد که تنبل در نزدیکی ساختمان دیگری در این مرکز قرار دارد و هیچ خطری ندارد.

ESA امیدوار است که داده های کاوشگر درک خود را از جو مشتری و منظومه اطراف سیاره گسترش دهد. طبق بیانیه قبلی، آژانس انتظار دارد که “با مطالعه آن، ما می توانیم در مورد نحوه عملکرد منظومه شمسی و منظومه های فراسیاره ای، نحوه تشکیل سیارات و چگونگی ظهور حیات در شرایط مختلف اطلاعات بیشتری کسب کنیم.”



منبع

آینده نگر: آژانس فضایی اروپا (ESA) کاوشگر ماه های یخی مشتری خود را با نام مستعار جویس در اوایل صبح جمعه با موفقیت به فضا پرتاب کرد. این فضاپیما به مشتری سفر خواهد کرد تا غول گازی و سه قمر گالیله ای آن را در مسیر حرکت به دور بزرگترین قمر مشتری، گانیمد، مطالعه کند. دانشمندان انتظار دارند این کاوشگر در سال 2031 به مقصد اولیه خود در جوین برسد.

این آژانس یک کیت پرتاب تعاملی Juice را منتشر کرد که جزئیات هدف ماموریت، کاوشگر جویس و موشک آریان 5 را نشان می داد. این کاوشگر چندین قمر یخی مشتری را انجام خواهد داد که در فاصله 120 مایلی (200 کیلومتری) از دورترین قمر مشتری، کالیستو، می چرخند. این کاوشگر 21 پرنده از کالیستو، 12 مورد از گانیمد، و دو مورد از اروپا را ثبت خواهد کرد. تعداد محدود سفرهای اروپا عمدتاً به دلیل حضور برنامه ریزی شده کاوشگر دیگری است که قبلاً روی ماه مطالعه می کند ، ناسا اروپا Clipper.

بخونید:  Counter-Strike 2 now available as a free upgrade from Global Offensive

جویس صبح روز جمعه از فرودگاه فضایی اروپا در کورو، گویان فرانسه به فضا پرتاب شد. این کاوشگر که برای چرخش به دور قمر پرآب مشتری گانیمد طراحی شده بود، در ساعت 9:14 صبح به وقت محلی از فرودگاه فضایی بر روی موشک آریان 5 Arianespace بلند شد. این سفر تقریباً هشت سال طول خواهد کشید، که شامل چندین گذر از زمین و یکی از زهره است که هر کدام یک کمک گرانشی برای رساندن سفینه به مسیر بعدی خود با سرعت مناسب فراهم می‌کنند.

در نهایت، این فضاپیما به دور مشتری خواهد چرخید و بر روی سه قمر یخی سیاره: اروپا، کالیستو و بزرگترین قمر سیاره، گانیمد، پرواز خواهد کرد. این فضاپیما تقریباً چهار سال را صرف جمع‌آوری داده‌های مربوط به منظومه مشتری و قمرهای آن می‌کند تا اینکه مداری به دور گانیمد ایجاد کند، جایی که به طور نامحدود باقی خواهد ماند. هنگامی که جویس به گانیمد رسید، رسماً اولین سفینه ای خواهد بود که به دور قمر سیاره دیگری می چرخد.

هدف کلی جویس جمع آوری اطلاعات برای کمک به محققان برای درک پنج رمز و راز از سیستم مشتری است:

  • چرا گانیمد اینقدر منحصر به فرد است؟
  • دنیاهای اقیانوسی چگونه هستند؟
  • محیط پیچیده مشتری چگونه قمرهای آن را شکل داده است و بالعکس؟
  • یک سیاره غول گازی معمولی چگونه است – چگونه شکل گرفت و چگونه کار می کند؟
  • آیا می‌توانست در منظومه مشتری زندگی وجود داشته باشد یا هرگز وجود داشته است؟