به طور خلاصه: در نمونه دیگری از شیوههای منبعیابی مشکوک توسط یک ربات چت هوش مصنوعی، بارد گوگل به سرقت علمی مقالهای از تامز سختافزار متهم شده است. به گفته اورام پیلچ سردبیر سایت، بارد داده های یکی از مقالات اخیر خود را بدون ذکر منبع کپی کرده است. جالب اینجاست که وقتی پیلچ به سرقت ادبی اشاره کرد، ربات چت در نهایت از اقدام خود عذرخواهی کرد.
به طور کلی، تام توصیه می کند که مردم تراشه ارزان تر اینتل را به CPU AMD انتخاب کنند، مگر اینکه بازی اولویت شماره یک باشد. بارد تمام تفاوت های ظریف مقایسه را از دست داد و در نهایت تنها جنبه بازی دو تراشه را برجسته کرد و در نتیجه تجزیه و تحلیل ناقصی را ارائه داد.
نه تنها مجموعه داده ها مستقیماً از مقاله تام برداشته شد، بلکه کل جمله نسخه ای نازک از نسخه اصلی بود. علیرغم استخراج اطلاعات خود از سخت افزار تام، بارد نتوانست این نقل قول را به مقاله اصلی نسبت دهد و در عوض، به نظر می رسد که داده ها از آزمایش انجام شده توسط گوگل است.
سرقت ادبی توسط یک ربات چت هوش مصنوعی چیز جدیدی نیست. بر اساس گزارش وال استریت ژورنال، Google Bard عادت دارد پاسخها را بدون ارائه پیوند به منابع ارائه دهد.
اعتبار تصویر: سخت افزار تام
جدای از اتهامات سرقت ادبی، پیلچ همچنین اشاره کرد که پاسخ بارد در بهترین حالت ناقص و در بدترین حالت گمراه کننده بود. در حالی که ربات چت گوگل بیان می کرد که پردازنده AMD در بازی سریعتر از تراشه اینتل است، تام دریافت که تراشه اینتل در اکثر برنامه های بهره وری بهتر است.
به عنوان مثال، این نشریه بازگو کرد که در یک نسخه ی نمایشی اخیر، چت بات خلاصه ای از بسیاری از اخبار از نیویورک تایمز را ارائه کرد، اما نتوانست به هیچ یک از داستان هایی که خلاصه کرده است پیوند دهد. در عوض، پاسخ خود را با تأیید عمومی روزنامه به پایان رساند و گفت: «برای اطلاعات بیشتر در مورد این داستانها و سایر داستانها، لطفاً به وبسایت NYT مراجعه کنید».

به گفته پیلچ، این مشکل زمانی آشکار شد که از بارد در مورد عملکرد Core i9-13900K اینتل و Ryzen 9 7950X3D از AMD پرسید. وقتی از ربات چت پرسیده شد که کدام سریعتر است، گفت ربات دوم در بازی سریعتر است و ادامه داد که “در آزمایش ما، Ryzen 9 7950X3D 699 دلاری 12٪ سریعتر از Core i9-13900K با قیمت 589 دلار در بازی های 1080p در تنظیمات سهام است. و زمانی که تراشه ها اورکلاک می شوند، 9 درصد سریع تر است.”
چنین حوادثی بر احساس ناراحتی فزاینده در میان نویسندگان و ناشران آنلاین افزوده است. برخی از این نگرانند که اگر چت باتها بدون تأیید محتوای خود را ادامه دهند، میتواند ترافیک وبسایتهایشان را کاهش دهد و درآمد تبلیغات را کاهش دهد. صاحبان وبسایتها و ناشران آنلاین نیز علیه شرکتهای فناوری مانند OpenAI، مایکروسافت و گوگل به دلیل استفاده از محتوای آنها برای آموزش رباتهای چت هوش مصنوعی مانند ChatGPT بدون هیچ گونه غرامتی مخالفت کردهاند.